‘Zo prachtig, ik ben zwanger! 

Maar ik voel me vaak zo gespannen. Hoe moet dat straks met de bevalling?

Niemand lijkt me echt te begrijpen’’.

Geloven in jouw kracht

Zit jij hier al een tijdje mee? Snappen de mensen om je heen soms niet waar je je druk om maakt maar blijf jij toch piekeren en nadenken over de bevalling en de reis er naar toe? Hoe meer je er over nadenkt, hoe onrustiger je wordt. Terwijl je nu juist verlangt naar rust en ontspanning.

Ik help je om te achterhalen waar je onrust vandaan komt, te visualiseren wat jouw droombevalling is en te voelen wat je nodig hebt. Nu en als voorbereiding op het moederschap.

Om vanuit jouw wensen en intuïtie je optimaal voor te bereiden op de naderende bevalling.

Ik ben gediplomeerd doula én weet uit eigen ervaring hoe spannend het kan zijn om weer bijna te bevallen, zeker als het bij je vorige niet bepaald soepel liep. Tijdens mijn tweede zwangerschap liep ik hier ook tegenaan. Hoe kon ik ervoor zorgen dat de tweede bevalling anders zou gaan dan mijn eerste? Hoe kon ik de regie in handen houden? Deze zoektocht naar controle maakte het ontzettend moeilijk om te ontspannen en genieten. Dit wist ik wel, maar dat maakte het niet makkelijker om los te laten. Wat voor mij ontzettend hielp was iemand de me hier bij begeleide, iemand die zonder oordeel luisterde en met me hielp m te vertrouwen op mijn eigen kracht.

Vertrouwen betekent niet dat jij zeker weet dat alles goedkomt maar dat jij kan omgaan met wat er ook op jouw pad komt. Samen met jou wil ik aan de slag hoe je de bevalling graag zou willen ervaren en wat je hiervoor nodig hebt. De antwoorden zitten al in je, maar door al je gepieker heb je wat hulp nodig om ze te ontdekken.

Dit is precies waar ik je in mijn ‘Geloven in jouw kracht’ traject bij help.

Ik geef je tijdens je zwangerschap:

  • Inzicht in jouw angst of onrust: van piekeren en een vicieuze cirkel naar begrip en zachtheid voor je spanningen
  • Jouw ideale droombevalling scherp hebben: van struisvogelgedrag naar durven dromen
  • Weten wat hierin jouw wensen zijn, zodat je de voorbereiding kan treffen voor een zo fijn mogelijke bevalling – wat er ook gebeurt
  • Meer rust en ontspanning tijdens de zwangerschap.
  • Een balans tussen het opdoen van kennis en stilstaan bij eigen intuïtie en gevoel.
  • Een plan voor de verdere fysieke, mentale en emotionele voorbereiding voor de bevalling
  • Vertrouwen in jouw eigen kracht

Door aan de slag te gaan met alle aspecten van jouw proces en zwangerschap zal je groeien in zelfvertrouwen en jouw innerlijke kracht vinden, wat er ook gebeurt.

Dit zijn de opties

Coach consult

1 sessie

€85,-

Kort traject

3 sessies

€240,-

lang traject

6 sessies
(waarvan één na de baring)

€460,-