Ervaringen

Bedankt voor de fijne sessie. Het heeft wat complexe structuren naar boven gehaald en dat is helpend. Je bent een warme, slimme vrouw om door gecoached te worden. Je geeft ruimte aan mijn interpretatie, maar doet soms ook interventies met interessante gezichtspunten. Je laat me praten en het onderwerp bepalen, maar structureert ook complexe verhalen door nieuwsgierige vragen te stellen. Je geeft zaken nieuwe termen waardoor je nieuw licht schijnt op hoe ik er naar keek. Het was echt heel prettig!
Simone
Ik sprak gisteren m’n gynaecoloog en hij gaf me een compliment en dat is indirect een compliment aan jou. Hij zei dat ik heb geleerd wat belangrijk is voor mij en heb geleerd om dat aan te geven. En jij hebt me heel erg geholpen in dat proces. Dus dank daarvoor.
Anne
Ik vond het een heel fijn, warm en open gesprek. Je stelt nuttige vragen en geeft tegelijkertijd voldoende ruimte om mijn verhaal te doen. Vervolgens destilleer je de essentie daar uit en som je die op in een paar kernpunten. Even kunnen uitzoomen door jouw ogen werkte voor mij heel goed om nieuwe verbanden te zien. Zo wist ik bijvoorbeeld van mezelf wel dat ik gevoelig ben voor teveel prikkels, maar had ik me nog niet gerealiseerd dat de hoeveelheid prikkels op specifieke momenten in mijn eerste bevalling precies overeenkomt met de momenten dat ik me niet meer in controle voelde. Dat klinkt simpel maar omdat de verstoringen steeds een andere vorm aannamen ha dik ze nog niet als geheel bekeken. Nu ik me daar bewust van ben kan ik het als randvoorwaarde meenemen in mijn plan/wens voor een volgende geboorte en ervaar ik veel meer regie over het voorkomen en verminderen van allerlei verstoringen. Daarbij vond ik het ook heel prettig dat je met mij meedacht over mogelijke oplossingen maar dat je adviezen niet sturend waren. In feite geef je me de antwoorden niet maar kom ik samen met jou tot mijn eigen conclusies. Daardoor voelde ik me enorm bevestigd in mijn eigen intuïtie en kracht. Dankjewel Dorene, je hebt me heel veel vetrouwen gegeven.
Jasmijn