Ervaringen

Dankzij Dorene durfde ik in mijn zwangerschap voor mezelf te kiezen en te doen goed voor MIJZELF voelde. Zij gaf mij tips en handvatten om te doen wat voor mij goed voelde, ondanks mijn eigen medische kennis uit de geboorte wereld. Ik hield mijn zoontje thuis om bij onze geboorte te zijn. Het was werkelijk waar een prachtige badbevalling inc. een (halve) lotus bevalling in bad. Er heerste een ontspannen sfeer en Dorene past zich daar feilloos op aan. Toen ik de hulp van mijn man nodig had, ontfermde Dorene zich over mijn zoontje en zo wisselde die elkaar prachtig af. Verschillende drukpunten werden aangeboden en zo ving ik fijn de weeën de op. Ik kon mede daardoor op eigen kracht mijn dochter zelf in bad aanpakken Dankzij Dorene had ik geen kraamzorg of partus assistentie nodig. Zij hielp mij met douchen en opruimen. Ik kijk met een onwijs mooi en krachtig gevoel terug aan onze samenwerking.
Daniek
Dorene was fantastisch. Ze heeft me tijdens een coachtraject heel goed geholpen met het voorbereiden van de bevalling. Door haar hulp heb ik goed kunnen aanvoelen wat ik graag wilde, en durfde ik daar ook voor te gaan. Vervolgens was ze ook mijn Doula en was ze een hele fijne aanwezigheid tijdens de bevalling. Ook in de paar weken voor de bevalling was het heel fijn om zo af en toe met haar te kunnen sparren.
Anouk
Dorene is een mega lieve vrouw. Mijn eerste bevalling 7 jaar geleden liep niet zoals ik gehoopt had. Nu twee maanden geleden een hele goede ervaring gehad met de geboorte van onze dochter, mede dankzij onze lieve doula Dorene! Ze straalt kalmte uit en helpt op een liefdevolle manier je door het hele proces heen.. van begin zwangerschap tot je bevalling. Wij waren erg blij met haar aanwezigheid. Nogmaals bedankt!
Kim
Wat hebben wij een fijne begeleiding gehad van Dorene als Doula. Vanaf het begin voelde het meteen vertrouwd en durfde ik mij direct open te stellen bij haar. Ze is zo lief, rustig en ze voelde van nature aan wat ik nodig had. Daarnaast was het voor mij een meerwaarde dat ze ook een keizersnede heeft gehad. Haar verhaal was zo herkenbaar voor mij en het was erg prettig dat ze mijn wensen zo goed begreep en ook het waarom. Mijn eerste bevalling zonder doula heb ik als traumatisch ervaren. Gelukkig heb ik mijn tweede bevalling, dankzij de hulp van Dorene, positief ervaren. Inmiddels is het al bijna een half jaar geleden en ik kan nu wel zeggen dat een positieve ervaring van een bevalling zoveel uitmaakt voor het herstel zowel psychisch als lichamelijk.
Marsha
Ik sprak gisteren m’n gynaecoloog en hij gaf me een compliment en dat is indirect een compliment aan jou. Hij zei dat ik heb geleerd wat belangrijk is voor mij en heb geleerd om dat aan te geven. En jij hebt me heel erg geholpen in dat proces. Dus dank daarvoor.
Anne