Een doula is een luxe

Wat vind jij?

Ik denk dat je al gauw uitkomt bij de vraag wat een doula nu eigenlijk doet en toen me dit gisteren in een groot gezelschap werd gevraagd kon ik dit voor m’n gevoel niet adequaat beantwoorden. (Nog even aan m’n salespitch werken:p)
Deels omdat het voor elke moeder en ouders anders is en deels omdat het 100% liefdevolle aandacht ondergewaardeerd wordt in deze maatschappij.

En voor de vrouwen die aanvoelen hoe enorm fijn deze nabijheid is, is een doula velen malen meer dan een luxe.

Wat zou jouw reden zijn voor een doula?
Mag ik jouw doula zijn? Nog enkele plekjes dit jaar:) ( In een kennismaking leg ik graag uit wat ik voor jullie kan betekenen)

*En ja, het is een flinke investering. Maar wanneer je voelt dat jij dit wil, is dit het zooo waard. Ook komen er steeds meer initiatieven om het haalbaar te maken met mensen die minder geld tot hun beschikking hebben.
Ook zelf neem ik 1 tot 2 keer per jaar iemand aan die op een andere manier energie wil uitwisselen:)