doula regio Ede doula regio Arnhem doula Veenendaal doula Utrecht doula Soest zwangerschapsbegeleiding Amersfoort sluitingsritueel zwangerschapscoaching bevalbad huren Amersfoort

Doulatraject

Wat kan een doula voor jullie betekenen?
Als doula ben ik er 100% voor jullie. Jullie wensen staan centraal.

Tijdens de baring kan ik mij helemaal focussen op de jou en je (eventuele) partner. Ik weet precies wat jullie nodig hebben. Dit zorgt ervoor dat jij je kan overgeven aan het geboorteproces en dat de hormonen die hiervoor nodig zijn, rijkelijk kunnen stromen.

Tijdens de zwangerschap ondersteun ik praktisch, fysiek en emotioneel. Je kan al je vragen daarnaast ook stellen via app, mail of telefonisch. Ik deel technieken om om te gaan met de weeën en kan deze aan de partner leren. Geen enkele vraag is gek en alles kan besproken worden.

Daarnaast is het mogelijk om jouw prachtige proces vast te leggen door middel van fotografie en film.

Doula Dorene

Als doula ondersteun ik jullie bij wat jullie nodig hebben. 

Ik maak graag gebruik van creatieve opdrachten, visualisaties en affirmaties om jou te ondersteunen bij het helder krijgen van jullie wensen, dromen en behoeftes. Het maken van een geboorteplan kan hier ook bij helpen, ik ondersteun jullie graag.

Door massage en rebozo technieken help ik bij het ontspannen, zowel tijdens de bezoeken als de baring. Soms is er juist helemaal niks nodig en ben ik de rustige, stille kracht in de hoek van de kamer die je toeknikt hoe goed je het doet.

Of misschien willen jullie wel graag geboortefotografie, ik ben dol op fotograferen doe dit graag. Neem eens een kijkje bij mijn foto’s. Ik ben er voor je, voor jullie. Wat er ook maar in je om gaat, waar je je ook zorgen om maakt, wat er ook gebeurt.

Doula traject A

Inclusief

Goed om te weten

€ 1350,-

Doula traject B

Inclusief

Goed om te weten

€ 1850,-

Deze prachtige foto’s zijn gemaakt tijdens een baring waar ik als doula bij mocht zijn. Gemaakt door Bianca van der Aalst.

Overige diensten

Wanneer je een doulatraject bij mij afsluit krijg je 10% korting op bovenstaande consulten en het ritueel.