Coaching

Voor moeders die het graag anders willen.

Vanuit jouw kracht :

Vol vertrouwen zwanger zijn & bevallen

 ‘Zo prachtig, ik ben weer zwanger! Maar hoe blij ik ook ben, ik blíjf maar piekeren over die aankomende bevalling en baal er zo van dat ik daardoor niet volop kan genieten van de zwangerschap.” Je wilt het zo graag anders deze keer!

Zit jij hier al een tijdje mee? Snappen de mensen om je heen soms niet waar je je druk om maakt maar blijf jij toch piekeren en nadenken over de bevalling en de reis er naar toe? Komen beelden van de vorige keer weer terug?

Hoe meer je er over nadenkt, hoe onrustiger je wordt. Terwijl je nu juist verlangt naar rust en ontspanning.

Na dit traject weet je waar je onrust vandaan komt, heb jij jouw jouw wensen helder en voel je wat je nodig hebt om dit te bereiken. Je vertrouwt op je intuïtie en durft hiernaar te handelen. Om vanuit jouw kracht te baren.

Ik ben gediplomeerd doula én weet uit eigen ervaring hoe spannend het kan zijn om weer te bevallen, zeker als het de vorige keer anders ging dan je zo graag had gewild. Tijdens mijn tweede zwangerschap liep ik hier ook tegenaan. Hoe kon ik ervoor zorgen dat de tweede bevalling anders zou gaan dan mijn eerste? Hoe kon ik de regie in handen houden? Deze zoektocht naar controle maakte het ontzettend moeilijk om te ontspannen en genieten. Dit wist ik wel, maar dat maakte het niet makkelijker om los te laten. Wat voor mij ontzettend hielp was iemand de me hier bij begeleide, iemand die zonder oordeel luisterde en met me hielp. 0m te vertrouwen op mijn eigen kracht.

Vertrouwen betekent niet dat jij zeker weet dat alles goed komt maar dat jij kan omgaan met wat er ook op jouw pad komt. Samen met jou wil ik aan de slag hoe je de bevalling graag zou willen ervaren en wat je hiervoor nodig hebt. ontdekken.

Dit is precies waar ik je in dit traject bij help:

  • Inzicht in jouw angst of onrust: van piekeren en een vicieuze cirkel naar begrip en zachtheid voor je spanningen
  • Jouw ideale droombevalling scherp hebben: van struisvogelgedrag naar durven dromen
  • Weten wat hierin jouw wensen zijn, zodat je de voorbereiding kan treffen voor een zo fijn mogelijke bevalling – wat er ook gebeurt
  • Meer rust en ontspanning tijdens de zwangerschap.
  • Een balans tussen het opdoen van kennis en stilstaan bij eigen intuïtie en gevoel.
  • Een plan voor de verdere fysieke, mentale en emotionele voorbereiding voor de bevalling
  • Vertrouwen in jouw eigen kracht

Door aan de slag te gaan met alle aspecten van jouw proces en zwangerschap zal je groeien in zelfvertrouwen en jouw innerlijke kracht vinden, wat er ook gebeurt.

Kennismaking

Sessie 1

Sessie 2

Sessie 3

Sessie 4

Afsluiting

€ 700,-

Coaching is altijd maatwerk dus ik zal de sessies aanpassen n.a.v. jouw wensen en de inzichten die je opdoet tijdens het proces. Coaching is inclusief app contact tijdens kantooruren.

De sessies kunnen online, bij mij in Scherpenzeel of bij jou thuis (reiskosten, 0,50 cent per km).

Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Stuur me vrijblijvend een bericht.

Doula en coach in regio Amersfoort. Doula en coach in regio Ede.

Doula en coach in regio Arnhem.

Doula en coach in regio Soest. Doulabegeleiding. angst voor bevallen